Φυλακές Κορυδαλλού: Αρνούνται να μπουν στα κελιά-βόθρους οι πολιτικοί κρατούμενοι

Φυλακές Κορυδαλλού: Μετά την απομόνωση η βρόμα

Δε φτάνει η απομόνωση των πολιτικών κρατούμενων στην υπόγεια πτέρυγα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού, από σήμερα έχουν ν’ αντιμετωπίσουν και τη βρόμα του βόθρου.

Τα έργα που γίνονται στη γυναικεία φυλακή και η πλήρης αδιαφορία για τους ανθρώπους που έχουν κλεισμένους στην υπόγεια πτέρυγα, είχαν ως αποτέλεσμα ένα κελί να μετατραπεί σε ανοιχτό οχετό από τον οποίο χύνονται βοθρολύματα. Οι πολιτικοί κρατούμενοι αναγκάστηκαν να καθαρίσουν μόνοι τους τα βοθρολύματα, όμως η μπόχα εξακολουθεί να είναι αφόρητη.

Έχουν να μας πουν τίποτα η Διεύθυνση της Φυλακής, ο πολυπράγμων γραμματέας «αντιεγκληματικής» πολιτικής Ε. Φυτράκης και ο «πολλά βαρύς» υπουργός Δικαιοσύνης Σ. Κοντονής;

Πέμπτη 06 Απριλίου 2017

ΚΟΝΤΡΑ

Αρνούνται να μπουν στα κελιά-βόθρους οι πολιτικοί κρατούμενοι

Δεύτερη εκβολή βόθρου στα κελιά της υπόγειας πτέρυγας των φυλακών Κορυδαλλού, φούντωσε την οργή των πολιτικών κρατούμενων, που είναι αναγκασμένοι –λόγω της υψομετρικής διαφοράς- να μαζεύουν τα βοθρολύματα με σκούπα και φαράσι και να τα βγάζουν με κουβάδες στο προαύλιο.

Η διεύθυνση της φυλακής έφερε υδραυλικούς και επιδιόρθωσαν τη βλάβη στους ψηλότερους ορόφους, όμως στο υπόγειο θα πάνε αύριο, όπως με θράσος ανακοίνωσαν στους κρατούμενους.

Μετά απ’ αυτό, οι πολιτικοί κρατούμενοι αποφάσισαν ότι δε θα μπουν στα κελιά, αν δεν επισκευαστεί άμεσα η βλάβη. Δεν μπορούν να κλειστούν στα κελιά με τον κίνδυνο να υπάρξει νέα εκβολή βοθρολυμάτων και να πρέπει να υποφέρουν τη μπόχα όλη τη νύχτα.

Πέμπτη 06 Απριλίου 2017

ΚΟΝΤΡΑ

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s