Χανιά: Αντιφασιστική συγκέντρωση/πορεία

Στις 25 Μάρτη έγινε, μετά από μήνες απουσίας, προσπάθεια από τα φασιστικά σκουπίδια για μια πρώτη ομιλία στα νέα γραφεία τους που αυτή τη φορά βρίσκονται εκτός κέντρου και δίπλα στους μπάτσους, αφού από την προηγούμενη φασιστοφωλιά έφυγαν ‘νύχτα’. Όμως τα αντανακλαστικά του κόσμου ήταν άμεσα και ανταποκρινόμενος στην συγκυρία βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής από τους 10 φασίστες που ήταν κλεισμένοι στα γραφεία τους και 2 διμοιρίες ματ που απροκάλυπτα τους φυλούσαν. Η συγκέντρωση αυτή απέτρεψε τη προσέλευση παραπάνω κόσμου στην εκδήλωση τους ενώ έκανε κατανοητό, στην πράξη, τόσο σ’ αυτούς όσο και στην υπόλοιπη πόλη ότι δε θα ανεχτούμε την ύπαρξη τους.

Σε μια περίοδο ιδανική για την εδραίωση ρατσιστικών/φασιστικών συμπεριφορών, με την αστική δημοκρατία να τις συντηρεί και να τις αναπαράγει και με το κοινωνικό σώμα να τις νομιμοποιεί, πρέπει να καταστεί ξεκάθαρο ότι διαλεκτικές μίσους, επιθέσεις και φιέστες θα συνεχίσουν να απαντιούνται όπως έχει γίνει το τελευταίο διάστημα στις πόλεις που προσπάθησαν τα ασπόνδυλα να βγουν από τις τρύπες τους.

Την Κυριακή 2/4/2017 θα κάνουν μια δεύτερη προσπάθεια να εντρυφήσουν πάλι στο κοινωνικό πεδίο της πόλης, καλώντας σε εγκαίνια και κοπή πίτας με ομιλητές τρεις βουλευτές τους. Όπως την προηγούμενη εβδομάδα έτσι και τώρα, η κίνηση τους αυτή πρέπει να συνοδεύεται από ένα και μόνο μήνυμα: φασίστες θα μας βρείτε μπροστά σας.

Μαχητικός αντιφασισμός πάντα και παντού

Αντιφασιστική συγκέντρωση/πορεία στη λεωφόρο Σούδας, στο ύψος του Χαλκιαδάκη,

Κυριακή 2 Απρίλη στις 15:00.

Αναρχικοί-ες

https://goo.gl/maps/V2ReT9xFCnL2

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s