Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους 3 συντρόφους που συνελήφθησαν την Κυριακή 19/3 στην αντιφασιστική συγκέντρωση στο Λευκό Πύργο

Την Κυριακή 19 Μαρτίου αντιφασίστριες και αντιφασίστες πραγματοποιούν αντισυγκέντρωση ενάντια στην συγκέντρωση που είχαν καλέσει τα βοθρολύματα του ιερού λόχου και λοιποί παρατρεχάμενοι εθνικιστές , φασίστες και χριστιανόπληκτοι. Έπειτα από συμπλοκή με φασίστα, η συγκέντρωση δέχεται επίθεση από τους μπάτσους που είχαν περικυκλώσει τις/τους αντιφασίστριες/ες. Κατά τη διάρκεια της κατασταλτικής επίθεσης συλλαμβάνονται 3 σύντροφοι, οι οποίοι μεταφέρονται στην ΓΑΔΘ.

Τη στιγμή που κράτος και παρακράτος επιχειρούν ένα νέο κύμα επιθέσεων στις δομές και τον κόσμο του αγώνα, με πρόσφατα περιστατικά τις 2 εκκενώσεις σε Βίλα Ζωγράφου και στην κατάληψη στέγης στην Αχαρνών ,καθώς και την εισβολή στο αυτοδιαχειριζόμενο στέκι Αγρινίου από μπάτσους και δικαστικούς, εμείς απαντάμε με έμπρακτη αλληλεγγύη και συνεχή αγώνα μέχρι την αναρχία.

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους 3 συντρόφους που συνελήφθησαν την Κυριακή 19/3 στην αντιφασιστική συγκέντρωση στο Λευκό Πύργο.

Δευτέρα 20/3/2017, 10:30 στο άγαλμα Βενιζέλου για να πραγματοποιηθεί πορεία προς τα δικαστήρια

Αλληλεγγύη στους 3 συντρόφους
Ούτε σπιθαμή γης για κάθε είδους φασίστες.

Κατάληψη Terra Incognita-αναρχική συλλογικότητα Μαύρο/Πράσινο

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s