Δάφνη: Ανάληψη ευθύνης για εμπρηστικές επιθέσεις

Κόψε το νήμα σου μαριονέτα

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τις εμπρηστικές επιθέσεις τα ξημερώματα της 10 Μάρτη στο δημαρχείο και στα ΕΛ.ΤΑ της Δάφνης.

Στην ίδια περιοχή πριν από επτά χρόνια το ίδιο βράδυ έπεσε νεκρός από σφαίρες μπάτσων ο αναρχικός Λάμπρος Φούντας. Επτά χρόνια μετά δεν ξεχνάμε κανέναν νεκρό σύντροφο που έδωσε την ζωή του για την ελευθερία και την αξιοπρέπεια.

Σε καιρούς καταστολής ξεγλιστράμε και περνάμε απ’ τα κομμένα σύρματα του φράχτη που υψώνει το κράτος και ταυτόχρονα τα μπαζώνει με φόβο και καταστολή απέναντι σε κάθε μορφή αντίδρασης που πλανιέται στους δρόμους. Στους στόχους που επιτεθήκαμε οι μηχανισμοί παίζαν την συμφωνία της καταστροφής πριν την έκρηξη τους λίγα μέτρα απ’ την στάσιμη περιπολία, απ’ τα κρατικά γουρούνια της αστυνομίας στο μετρό της Δάφνης που επιτηρούν την έννομη ζωή των μαριονετών της πόλης, δουλειά, σπίτι, καφέ, νυχτερινή διασκέδαση. Κάθε μέρα πλήρως ελεγχόμενη χωρισμένη σε ασχολίες, η ρουτίνα της πόλης.

Όμως η ιστορία γράφεται όταν το βουβό πλήθος αποχωρεί και προελαύνουν οι αρνητές της σιωπής. Εκεί που εμείς σβήνουμε την οργή μας με φωτιά και την φωτιά μας με βενζίνη. Είμαστε όλοι αυτοί που δεν μας χωράει ο κόσμος σας. Ιδρώστε για να τον προστατέψετε με ένα χαμόγελο στα χείλη μέχρι να έρθει η καταστροφή του.

Δεν ξεχνάμε δεν συγχωρούμε ΖΗΤΩ Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΦΟΥΝΤΑΣ

Η 10 ΜΑΡΤΗ ΜΟΝΟ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΓΕΝΝΑ

Αλληλεγγύη στους κατειλημμένους χώρους που εκκενώθηκαν και στους συλληφθέντες συντρόφους  μετά την τελευταία κατασταλτική επίθεση του κράτους.10,100,1000 καταλήψεις ενάντια σ’ εναν κόσμο οργανωμένης σήψης.

Επίθεση με όλα τα μέσα στο καθεστώς είτε με αριστερή είτε με δεξιά κυβέρνηση για την ΑΝΑΡΧΙΑ

Αγέλες της φωτιάς-FAI/IRF

via athens.indymedia.org

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s