Νέα Φιλαδέλφεια: Ενημέρωση από την πορεία αλληλεγγύης στη κατάληψη Στρούγκα

18:06 Από τηλεφωνική ενημέρωση:

Στον σταθμό των Άνω Πατησσίων η προσυγκέντρωση συνέχιζεται κανονικά. Υπάρχουν περίπου 200 αλληλέγγυοι/ες καθώς και και οργανωμένη περιφρούριση.

Έξω από την κατάληψη Στρούγκα είναι μαζεμένοι περίπου 200 ΑΕΚζήδες φορτωμένοι για σύγκρουση ενώ κατά μήκος της διαδρομής μεταξύ σταθμού Άνω Πατησσίων και Στρούγκας είναι διασκορπισμένες 4 κλούβες με χακί (ΜΑΤ).

18:30 ΠΡΟΣΟΧΗ Από πλατεία Πατριάρχου κατεβαίνουν ΑΕΚτζήδες προς τα άνω Πατήσσια φορτωμένοι με μαδέρια και πέτρες!!!

19:13 Η πορεία μόλις ξεκίνησε. Πάνω από 1.000 διαδηλωτές. Προκλητικοί οι μπάτσοι, έχουν κλείσει την οδό Χαλκίδος στο τέρμα της (εκεί που συναντά τη Δεκελείας) με μια κλούβα, ενώ με δυο κλούβες έχουν αποκλείσει τη Δεκελείας. Την ίδια ώρα, έχουν παραδώσει τη Δεκελείας (από το Δημαρχείο μέχρι τη Χαλκηδόνα) σε πενήντα αλητάμπουρες χουλιγκάνους, οι οποίοι ανεβοκατεβαίνουν ελεύθερα στον άδειο δρόμο και ασχημονούν.

Για μια ακόμα φορά, κράτος και «στρατός» ενός καπιταλιστή συνεργάζονται αγαστά. athens.indymedia.org

19:30 Η πορεία έχει σταματήσει στο φραγμό από κλούβες των ΜΑΤ στην οδό Χαλκίδος. Επίσης φραγμός από κλούβες υπάρχει και στην οδό Δεκελείας. Οι ΑΕΚτζήδες ανεβοκατεβαίνουν από την Στρούγκα μέχρι πιο πάνω στη Δεκελείας σε μια απόσταση 400 – 500 μέτρα. (από τηλ. ενημέρωση)

19:43 περίπου 400 με 500 άτομα η συμμέτοχη του κόσμου. Μπάτσοι υπάρχουν σε όλα τα στενά από την Αχαρνών και πάνω.

20:30 Πριν λίγη ώρα τελείωσε η συγκέντρωση και πορεία αλληλεγγύης στην κατάληψη Στρούγκα. Η πορεία επέστρεψε συντεταγμένα και με περιφρούριση στον σταθμό στα Άνω Πατήσσια όπου και διαλύθηκε. Ο δρόμος της Δεκελείας κάτω από την κάλυψη των ΜΑΤ παρέμεινε στα χέρια των ΑΕΚτζήδων που έκοβαν βόλτες σε όλο το μήκος του. Σταδιακά αποχωρούν και αυτοί αλλά παρεμένουν κάποιες ομάδες έξω από την κατάληψη Στρούγκα.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s