Αθήνα: Καταγγελία για αστυνομική βία από ασφαλίτες

Με αφορμή την ολοένα και εντονότερη παρουσία ασφαλιτών στα Εξάρχεια και τους γύρω δρόμους έκρινα σκόπιμο και αναγκαίο να παραθέσω δημόσια ένα ακόμα περιστατικό τραμπουκισμού από ασφαλίτες χωρίς να υφίσταται κάποιος συγκεκριμένος λόγος, γεγονός ή «φασαρίες».

Συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί καθώς κατέβαινα την Ακαδημίας πηγαίνοντας προς Κάνιγγος χαλαρός με ακουστικά ακούγοντας μουσική, πέρασε μια αυτοκινητοπομπή με γαλλικές σημαίες και μπατσικά, ξαφνικά έτσι όπως περιπατούσα νιώθω πίσω μου κάποιος να με ακολουθεί σε κλάσματα δευτερολέπτου με αρπάζει πετώντας με στο τοίχο, τραβάει το δεξί μου χέρι πίσω από την πλάτη και ένας δεύτερος ψάχνει τις τσέπες μου χωρίς καν να μου αναφέρουν το λόγο τόσο για το άρπαγμα όσο και για το ψαχτίρι πάνω μου και στα πράγματα μου.

Όταν είδαν ότι δεν έχω κάτι προφανώς πάνω μου με άφησαν, αφού μου έδειξαν τις ταυτότητες τους που αποδείκνυαν ότι ήταν ασφαλίτες. Έπειτα μου ζήτησαν την ταυτότητα μου κι αφού τους την δίνω με άφησαν να φύγω .(Αποτέλεσμα της λαβής στο χέρι ήταν να με πονάει ο ώμος μου λόγο ενός παλιότερου τραυματισμού μου – εξάρθρωση).

Εκ των υστέρων και ενώ διηγούμουν την περιπέτεια μου, πληροφορήθηκα πως ήταν η πομπή του γάλλου πρωθυπουργού που πήγαινε να συναντήσει τον Τσίπρα.

Όπως όλα δείχνουν, οι μπάτσοι κι όλος ο κρατικός μηχανισμός καταστολής δεν σταματά στις συλλήψεις λόγω δυναμικών πορειών, στο μπουκάρισμα σε σπίτια συντρόφων, στην αιχμαλωσία χωρίς κανένα αποδεικτικό να βάλουν πόδι και στην καθημερινότητα μας , με αναίτιες προσαγωγές, αρπάγματα στο δρόμο μέρα-μεσημέρι και ποιος ξέρει τι άλλο έχουν σκοπό να κάνουν.

Τώρα το μόνο που μένει για να μην έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα τους βρετανούς ομόλογούς τους είναι οι απαγωγές με βανάκια.

“ΗΜΟΥΝΑ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΝΕΡΓΕΙΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΠΗΓΑ ΚΙ ΕΓΙΝΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ»

«ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ»

Στάλθηκε στην mpalothia

Advertisements

One thought on “Αθήνα: Καταγγελία για αστυνομική βία από ασφαλίτες

  1. Pingback: Εξάρχεια: Προσπάθεια απαγωγής συντρόφισσας |

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s