Αναρχοκράξιμο

Το παρακάτω κείμενο είναι αλιευμένο από προφίλ στο facebook και δημοσιεύεται στα πλαίσια της ευρύτερης συζήτησης για την αναρχία. mpalothia

ΑΝΑΡΧΟΚΡΑΞΙΜΟ

αναρχοχριστιανοί που γιορτάζουν την τσικνοπέμπτη, το πάσχα κτλ κάνουν πλάκα σε χορτοφάγους και βίγκαν, τρώνε κρέατα και διασκεδάζουν με τον βασανισμό και την σφαγή εκατομμυρίων ζώων! χαχα γελάσαμε!

αναρχοκομουνιστές, αναρχοτέτοιοι, αναρχοαλλιώτικοι παλεύουν, λέει, για την αποκατάσταση της δημοκρατίας?!?! Την κατάκτηση της εξουσίας?!?! απο τον λαό, τις αυξήσεις των μισθών και των συντάξεων, πολεμούν τα μνημόνια και την τρόικα την ίδια ώρα που προσκυνούν όλους τους “μεγάλους αναρχικούς”, τον αρη, τον τσε, τον μαρξ, τον λένιν, τον κάστρο, τον μάο και δεν ξέρω κι εγώ ποιο άλλο ανώτερο ον, πατερούλη, η επανάσταση του προλεταριάτου λέμε! περήφανη εργατιά, δοξασμένα αφεντικά!

αναρχοφεμινίστριες ενάντια στην κουλτούρα?!?!του βιασμού, του ανδρικού φύλου, της ετεροφυλοφιλίας, υπέρ της ομοφυλοφιλίας, της κατάργησης της φύσης και των φύλων…μη μιλάς, μη κοιτάς, μη φλερτάρεις, μη βρίζεις γιατί είσαι σεξιστής και βιαστής, την ίδια ώρα που γυναίκες σαν την πόλα ρούπα, γυναίκες στην ροτζάβα κτλ δίνουν απαντήσεις με πράξεις, αυτ@ “επαναστατούν” απαγορεύοντας την ελεύθερη σκέψη, βούληση και γράφοντας συνθήματα με κραγιόν στα βυζιά τους(τ@ς λες και φεμινάζι)

αναρχοβίγκαν για την ολική απελευθέρωση και τα ρέστα, που έχουν 40 ζώα ο καθένας έγκλειστα σε διαμερίσματα και κλούβια κτηνιάτρων, πολεμούν τον σπισισμό λένε την ίδια ώρα που απαγάγουν κατοικίδια?!?! (όπως τα λένε…οι αντισπισιστές!!!) τα χαρίζουν, τα δίνουν για υιοθεσία, είναι ενάντια στη βιομηχανία κρέατος αλλά υπέρ της βιομηχανίας βίγκαν…until every cage is empty λέμε! και βίγκαν κραγιόν και τυρί έχω λέγετε!

Αλληλέγγυοι αποκλειστικά μεταναστών?!?! έχεις την ταμπέλα “μετανάστης”? βίασες? σκότωσες? δεν φταις εσύ, οι βόμβες στη συρία φταίνε και οι άθλιες συνθήκες διαμονής! εσύ που κατακρίνεις αυτούς είσαι ρατσιστής και φασίστας, εσύ που δεν είσαι μετανάστης και πεθαίνεις στον δρόμο κάτσε ψόφα, δεν έχει αλληλεγγύη για σένα!

Αναρχικοί αποκλειστικά των εξαρχείων, πατησιων, στουρναρη, τοσιτσα και τα ρέστα, αναρχικοί του facebook,που με τις εκατοντάδες φωτογραφίες καμένων μπάτσων, περιπολικών, κρατικών κτιρίων κτλ που ανεβάζουν κοντεύουν να καταργήσουν το κράτος και τους νόμους!

Κατά τ αλλά η σχιζοφρένεια και ο αναρχομπετοβλακισμός σαρώνει τα πάντα, όποιος μιλάει για Αναρχία…ναι αυτή την μαύρη, την ξεχειλωμένη, την βιασμένη, την κατακρεουργημένη είναι τρελός, προβοκάτορας, πράκτορας του fbi και της cia…..πως να μην το μηδενίσεις γαμώ το!

Advertisements

One thought on “Αναρχοκράξιμο

  1. Pingback: Αναρχοκράξιμο | Ώρα Κοινής Ανησυχίας

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s