Καβάλα: Ανάληψη ευθύνης για σπάσιμο και εμπρησμό ΑΤΜ [26/01/17]

ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΒΑΛΑ 26/1/2017

Στις 5/1 συλλαμβάνονται η Πόλα Ρούπα και η Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου, μέλη της Ε.Ο. Επαναστατικός Αγώνας. Τα σκυλιά της αντιτρομοκρατικής “μπουκάρουν” στο σπίτι όπου διέμενε η Ρούπα με το παιδί της, τρομοκρατώντας τον 6χρονο γιό της. Σαν να μην έφτανε αυτό, τα κατακάθια της κοινωνίας, οι μπάτσοι, αρπάζουν και απαγάγουν τον 6χρονο. Η ξεφτιλισμένη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εγκαινίασε μια νέα πρακτική εκδίκησης και εξόντωσης του εχθρού. Τις επόμενες μέρες ακολούθησε ένας “αγώνας” από κάποια κομμάτια της κοινωνίας καθώς και από μια μερίδα κρατουμένων με μοναδικό αίτημα την απελευθέρωση του μικρού παιδιού.

Τα μέλη του Ε.Α. πληρώνουν το τίμημα του αντικρατικού ένοπλου αγώνα. Αντιμετωπίζουν το κράτος στην πιο εκδικητική του μορφή, επειδή μέσα από τις ενέργειές τους κατάφεραν να πλήξουν , είτε σε μεγάλο είτε σε μικρό βαθμό, την τάξη των αφεντάδων και να διαταράξουν την ηρεμία τους αποδεικνύοντας πως ο εχθρός δεν είναι άτρωτος. Αποφάσισαν να επιστρέψουν την ελάχιστη βία που έχουν δεχθεί τα κατώτερα στρώματα τα τελευταία χρόνια από ντόπιους και ξένους πολιτικούς και τεχνοκράτες. Αποφάσισαν να επιτεθούν στο υπάρχον σύστημαπου εξαθλιώνει, σκοτώνει και τρομοκρατεί, δείχνοντας το δρόμο για την ένοπλη εξέγερση. Το ίδιο απαιτείται να πράξουμε κι εμείς οι ” από τα κάτω”. Να αδράξουμε την ευκαιρία της απροκάλυπτης επίθεσης κράτους και κεφαλαίου στις ζωές μας και να οργανωθούμε αντιιεραρχικά, στηριζόμενοι στις δικές μας δυνάμεις, μακριά από εκλογές και κομματικούς σωτήρες, ενάντια σε κάθε εξουσία.

Γι αυτό κι εμείς, ως ένδειξη αλληλεγγύης στα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα και θέλοντας να επιστρέψουμε λίγη από την βία που δεχόμαστε εμείς και οι γύρω μας από τις τράπεζες, τα ξημερωματα της Πέμπτης 26/1 σπάσαμε και πυρπολήσαμε ΑΤΜ κεντρικού καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στην Καβάλα, βάζοντας μικρούς μπελάδες στα κεφάλια των ντόπιων Τραπεζιτών.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΠΡΟΤΑΣΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΙΑΣ.

Αλληλεγγύη στα φυλακισμένα μέλη της Ε.Ο. Επαναστατικός Αγώνας.

ΥΓ. Νίκη στον ένοπλο αγωνιστή Δημήτρη Κουφοντίνα, που εκδικητικά του στερούνται οι άδειες, τις οποίες δικαιούται από το 2010.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s