Αθήνα: Πανό και κείμενο αλληλεγγύης στη Βίλα Ζωγράφου

001Πανό από τον χώρο πολύμορφης δράσης Αναρχικών Ζαΐμη 11 και κείμενο από “Πρωτοβουλία Αναρχικών ατομικοτήτων από τον χώρο πολύμορφης δράσης Αναρχικών Ζαΐμη 11” στην μικροφωνική για την Βίλα Ζωγράφου στην πλατεία Γαρδένιας.

Κατάληψη σε κάθε ιδιοκτησία.

Από τις εξαγγελίες για εκκενώσεις καταλήψεων, ως τις αποτυχημένες επιθέσεις νεοναζί, θα στεκόμαστε οδόφραγμα ενάντια στην μετριότητα των δογμάτων, ενάντια σε κάθε αρχή. Γιατί αρνηθήκαμε να ζήσουμε σαν υποταγμένοι.

Οι καταλήψεις ως «εργαλεία» για την διάχυση της αναρχικής θεώρησης και πράξης, ήταν, είναι και θα είναι πάντα κομβικής σημασίας για την συνέχιση του πολύμορφου αγώνα μας.

Η συλλογικοποίηση των αρνήσεών μας καθώς και η στέγαση των επιθυμιών μας, συγκεντρώνονται και καλλιεργούνται μέσα στους χώρους αναφοράς μας, όπου και βρισκόμαστε για να εφεύρουμε νέες μεθόδους και να μηχανευτούμε νέες τακτικές διάχυσης των προταγμάτων μας και των ιδεών μας.

Η ενσάρκωση των ατομικών και συλλογικών επιθυμιών μας, τα ορμητήρια των αρνήσεών μας και η αρχή της συλλογικής μας αντεπίθεσης. Αυτό είναι οι καταλήψεις μας.

Σε μια περίοδο όπου η γενίκευση των επιθέσεων στις αναρχικές καταλήψεις τόσο από την κρατική μηχανή όσο και από τους παρατρεχάμενους πληβείους της, διογκώνεται και ακμάζει, η συνολική αντίστασή μας απέναντί τους , με όλα τα μέσα στο εδώ και στο τώρα, αποτελεί απαραίτητη συνθήκη και προϋπόθεση για την συνέχιση του αναρχικού αγώνα.

Η συνολική άρνηση της εξουσίας και της υποτέλειας, η διεκδίκηση των πάντων, η αντίσταση στην προέλαση του διάχυτου κρατικού δόγματος, θα εμπεριέχει πάντα και την διεκδίκηση και κατάληψη κάθε εγκαταλελειμμένου και ανεκμετάλλευτου χώρου (κτιρίου ή Γης)  για την αναζωογόνησή του και την ένταξή του στο οπλοστάσιο του εικονοκλαστικού μας αγώνα, για την συνέχιση των πάντων, για την άρνηση του υπάρχοντος, για την αναδόμηση της κοινωνικής σύνθεσης, για την διάχυση της αναρχίας.

Είμαστε οι αποκρίσεις ενός φιλάσθενου κοινωνικού συμπλέγματος, είμαστε τα αγκάθια στον διάβα των εξουσιαστών. Θα παλεύουμε για την συνολική και ολική απελευθέρωση όλων για τα πάντα ή το τίποτα. Ως το τέλος, ζήτω η Αναρχία.

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΑ ΑΝΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΑΣΤΩΝ

ΟΛΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΜΕΝΑ

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΕ  ΒΙΛΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΕΝΑ

Πρωτοβουλία Αναρχικών ατομικοτήτων από τον χώρο πολύμορφης δράσης Αναρχικών Ζαΐμη 11

02_egpxuir

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s