Μυτιλήνη: Ενημέρωση για τον απεργό πείνας Μohamed A. – Τρίτη 17/1, 36η ημέρα απεργίας πείνας

Από νωρίς το πρωί, είχαμε τις πληροφορίες οτι η διευθύντρια του νοσοκομείου, πίεζε τον ίδιο, ώστε να αρχίσει να σιτίζεται και να λαμβάνει υγρά. Αυτές οι πρακτικές αποτελούν προφανώς ένα σωματικό και ψυχολογικό μέτρο πιέσεις προς τον απεργό, ευθυγραμμισμένες με την στάση της αστυνομίας όλων αυτών των ημερών στο νοσοκομείο.

Υπάρχουν πληροφορίες, ότι η διευθύντρια έχει υπογράψει το εξιτήριο, ωστόσο μέσα από διάφορες πιέσεις και καταστάσεις αυτό ακόμα δεν έχει εκδοθεί, οπότε και ο απεργός βρίσκεται στο νοσοκομείο. Νωρίς το πρωί του χορηγήθηκε ξανά ορός, όμως μετά από λίγη ώρα, τον έβγαλαν ξανά. Παίζοντας ουσιαστικά με την κατάσταση της υγείας του. Ο ίδιος σήμερα, είναι φανερά εξαντλημένος με αρκετές ζαλάδες και αδυναμίες ως προς το να κουνηθεί και να επικοινωνήσει.

Στο νομικό κομμάτι την πέμπτη 19/1 θα κατατεθεί στα δικαστήρια της Μυτιλήνης αίτηση για άρση της κράτησης του εξαιτίας της βεβαρημένης υγείας του.

Εμείς δηλώνουμε από την πλευρά μας προς πάσα κατεύθυνση, ότι δεν θα αφήσουμε κανέναν και καμία να παίζει με την ζωή του απεργού πείνας και πως θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας να σταθούμε μαζί του, σε αυτόν τον αγώνα που μας αφορά όλους και όλες.

Παρασκευή 20/1 Πανελλαδική ημέρα δράσεων αλληλεγγύης για τον απεργό πείνας Μohamed A.

Άμεση παύση όλων των απελάσεων.

Συνέλευση αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Mohamed A.

Αναδημοσίευση από athens.indymedia.org

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s