Θεσσαλονίκη: Συνέλευση της ανοιχτής πρωτοβουλίας αλληλεγγύης στον αγώνα της ΒΙΟΜΕ [Τετάρτη 11/01, 19:00]

viome-her-afisa

Η Ανοιχτή πρωτοβουλία αλληλεγγύης στον αγώνα της ΒΙΟΜΕ, θα πραγματοποιήσει την επόμενη της συνέλευση την ΤΕΤΑΡΤΗ 11/1/17 στις 19.00 στο Μικρόπολις, Βενιζέλου με Βασιλέως Ηρακλείου.

Η συνέλευση μας πραγματοποιείται δύο (2) ημέρες πριν το κρίσιμο δικαστήριο που επιδιώκετε να προωθήσει τους πλειστηριασμους για το οικόπεδο του εργοστασίου, χαμηλώνοντας το τίμημα. Οι εργαζόμενοι αλλά και οι αλληλέγγυοι θα είμαστε και πάλι εκεί, σε παράσταση διαμαρτυρίας, διατρανόνωντας το παγιο αίτημα μας για μποκάρισμα των πλειστηριασμών, διαχωρισμό των οικοπέδων και ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΒΙΟΜΕ.

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση των εργαζομένων:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  13  ΓΕΝΑΡΗ,  στις 09:00πμ, 

ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

   Η Συνέλευση των εργαζομένων της ΣΕ ΒΙΟΜΕ αποφάσισε να καλέσει σε μαζική παράσταση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 13 Γενάρη στα δικαστήρια Θεσσαλονίκη στις 09:00 πμ. Ενάντια στο αίτημα τις συνδίκου τις πτώχευσης της Φίλκεραμ  Jhonson να συνεχιστεί ο  εκπλειστηριασμός του οικοπέδου του εργοστασίου επιμένουμε να απαιτούμε την ακύρωση του πλειστηριασμού των οικοπέδων ως σύνολο.  Απαιτούμε τα οικόπεδα και τα κτήρια που λειτουργούσε η ΒΙΟΜΕ ΑΕ και σήμερα φυλάσσουμε εμείς οι Εργαζόμενοι του Σωματείου Εργαζομένων ΒΙΟΜΕ να εξαιρεθούν από τον πλειστηριασμό και να αποδοθούν για χρήση στην ΣΕ ΒΙΟΜΕ.

Για να συνεχίσουμε να παράγουμε προϊόντα χρήσιμα για την κοινωνία εκεί που τα αφεντικά μας παρήγαγαν  μόνο παχυλές καταθέσεις στο εξωτερικό και χρέη προς εργαζόμενους, ΙΚΑ και Εφορία.

Για να συνεχίσουμε να βιοποριζόμαστε έστω με τα μικρά μεροκάματα που διασφαλίζουμε και να μην πέσουμε και εμείς και οι οικογένειες  μας στην εξαθλίωση και την κατάθλιψη της ανεργίας.

Για να συνεχίσουμε να αποδεικνύουμε καθημερινά, όπως κάνουμε τα τελευταία 4 χρόνια ότι εμείς οι εργαζόμενοι μπορούμε να τα καταφέρνουμε ακόμη και εκεί που δεν μπορούν οι επιχειρηματίες και τα αφεντικά.

Καλούμε κάθε αγωνιζόμενο εργαζόμενο, άνεργο, νεολαίο συνταξιούχο να μας συμπαρασταθεί στο δίκαιο αίτημά μας και να μας βοηθήσει να αποτρέψουμε την καταστροφή του εργοστασίου που με τόσο κόπο έχουμε κρατήσει «ζωντανό» όλα αυτά τα χρόνια

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ – ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ

ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ – ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ – ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ

 Ανοιχτή Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης & Στήριξης
του αγώνα των εργατών της Βιομηχανικής Μεταλλευτικής (Θεσσαλονίκη)

biom-metal.blogspot.gr

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s